20-të fotografi të mahnitshme të natyrës në kafaze akulli

6 Nëntor, 2020 - 6:55 pm

Kur dimri vjen, ai shpesh sjell akullin i cili bllokon lule të mrekullueshme në lulëzim, manaferrat me lëng dhe gjethet që janë ende të gjelbërta , duke i bërë kopshtet tona të duken si mbretëria e një mbretëreshe akulli. 

Kur shohim pasojat e këtij elementi të fuqishëm, ndjehemi të tronditur dhe të hipnotizuar dhe nuk mund të mos mendojmë sesi natyra mund të jetë kaq mizore dhe e bukur në të njëjtën kohë.

Njihuni me 20 fotografitë magjike të natyrës të mbyllur në akull:

1.

Image

2.

Image

3.

Image

4.

Image

5.

Image

6.

Image

7.

Image

8.

Image

9.

Image

10.

Image

11.

Image

12.

Image

13.

Image

14.

Image

15.

Image

16.

Image

17.

Image18.

Image

19.

Image

20.

Image

Të ngjajshme