8 Instalacionet më unike në Festivalin e Dizajnit në Londër, për 2019-tën

14 Gusht, 2019 - 9:30 am

Festivali i Dizajnit në Londër, i vitit 2019, i cili do të hapet muajin e ardhshëm përfshinë projekte të ndryshme, të krijuara nga arkitektët më në zë si Kengo Kuma e studio “Sam Jacob”.

Festivali i cili do të mbahet nga 14 deri më 22 Shtator do të përfshijë instalacione nga Paul Cocksedge, Martino Gamper, PATTERNITY, Dan Tobin Smith dhe Camille Walala.
Ky organizim manifeston dizajnin e projektimin në të gjithë Londrën, transmeton Ndërtimi.info.

“London Design Festival” është një event i përvitshëm që mbledh së bashku një komunitet global të stilistëve, artistëve, arkitektëve dhe industrive krijuese me një vizion për të festuar dhe promovuar Londrën si një ndër kryeqytetet kryesor të projektimit.

Revista “Arch Daily” ka përpiluar një listë me instalacionet më interesante të këtij festivale, të cilat deri tani kanë tërhequr më së shumti vëmendje./Ndërtimi.info/ KultPlus.com

VOID / Dan Tobin Smith + The Experience Machine

Please Be Seated / Paul Cocksedge

Life Labrinth / Patternity

Walala Lounge / Camille Walala

Affinity in Autonomy / Sony Design

Sea Things / Sam Jacob

Avalanche / Matthew McCormick

Bamboo Ring: Weaving into Lightness / Kengo Kuma

Të fundit

Të ngjajshme