Anëtarët e klubeve të fotografisë takohen në Prizren për ‘Foto Safarin’ e radhës

15 Nëntor, 2018 - 5:00 pm

KFOR-i turk në bashkëpunim me Institutin Junus Emre në Prishtinë, Prizren dhe Pejë është duke e organizuar periudhën e dytë të klubit të fotografisë mes datave 10 shtator dhe 17 nëntor 2018.

Klubi i fotografisë së Institutit Junus Emre në Prizren dhe Pejë kishte mbajtur shëtitjen e parë të klubit të fotografisë në vitin 2017. Shëtitja e dytë e klubit të fotografisë u organiızua në bashkëpunim me KFOR-in turk me 23 shtator në qytetin e Gjakovës.

Ky klub dhe shëtitja e titulluar si Foto Safari synon zgjerimin e ndikimit të fotografisë si dhe të mësuarit e teknikave të fotografisë për të gjithë profesionist dhe amatorët. Përveç takimeve dhe shëtitjeve të tilla fotografitë e bëra nga anëtarët e klubeve do të garojnë mes veti dhe pasi të zgjidhen nga juria profesioniste do të kenë edhe shpërblime të ndryshme. Por ajo që është me e rëndësishmja që pjesëmarrësit do të kenë mundësin të përfitojnë në këtë klub prej fotografisë amatore në atë profesioniste, si dhe jemi në dijeni që kanë filluar ta shndërrojnë në punë dhe kanë filluar të fitojnë nga njohuritë që i kanë fituar gjatë këtij klubi.

Në këtë kuadër Foto Safari e katërta e klubit të fotografisë do të mbahet në qytetin e bukur të Prizrenit dhe do të eksplorohen bukuritë natyrale të Prizrenit. Foto Safari do të mbahet me datën 17 nëntor 2018 e shtunë. Në këtë Foto Safari do të takohen anëtarët e tri klubeve të fotografisë së Prishtinës, Prizrenit dhe Pejës nën udhëheqjen e moderatorëve të klubeve. Gjithashtu do të ketë edhe përfaqësues ushtarak të KFOR-it turk, adhuruesit e fotografisë, anëtarë të mediumeve të ndryshme si dhe mysafirë nga Turqia. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme