Arben Llapashtica, vendin e parë për fotografinë më të mirë në ‘Green Art Fest’ ¬(FOTO)

3 Gusht, 2017 - 5:40 pm

Janë ndarë çmimet për fotografi në Festivalit ‘Green’ i cili është mbajtur në Obiliq nga data 23 deri më 30 korrik, shkruan KultPlus.

Vendin e parë në këtë garë e ka zënë, Arben Llapashtica, të dytin, Fjolla Besimi, ndërsa vendin e tretë, Ana Deshishku.

Festivali ‘Green’ synon të ngrisë vetëdijen dhe të sensibilizojë opinionin kosovar për përkujdesje më të madhe ndaj mjedisit si dhe të krijojë një ambient sa më të relaksuar për të gjithë qytetarët e rajonit. /KultPlus.com


Të ngjajshme