займ на карту онлайн потребительский кредит

Art ekologjik: Shikoni se çfarë mund të bëjë ky kopshtar nga bimët

27 Gusht, 2020 - 10:00 am

Kur është fjala për artin, vetëm imagjinata njerëzore mund t’i vendosë kufijtë.

Nuk ka kufizim as në material, as në teknikë, as në formë. Tekefundit, e gjitha varet vetëm nga kreativiteti.

Skulptori francez Christophe Guinet, apo më i njohur me emrin artistik Monsieur Plant, përdor ekskluzivisht materiale natyrale në krijimin e veprave artistike.

Ai thotë që nga fëmijëria adhuron natyrën dhe që është i kënaqur që ka arritur t’i bashkojë dy dashuri të mëdha të tij. / Ndertiminfo / KultPlus.com

Shikoni disa nga punët e tij:

Të ngjajshme