займ на карту онлайн потребительский кредит

Art Net propozon të vizitohet ekspozita e shqiptarit Pajtim Osmanaj

17 Tetor, 2018 - 10:31 am

Artisti shqiptar Pajtim Osmanaj ka marrë vëmendjen e mediave botërore që raportojnë për artin e kulturën.

Ekspozita e tij e hapur në muajin maj të këtij viti dhe e cila do të qëndrojë e hapur deri në fund të tetorit, është cilësuar si një prej ekspozitave që duhet të përcillen në Amerikë, sipas Art Net News.

Ekspozita “Pajtim Osmanaj: Nostalgia” po qëndron e hapur në 4 Times Square.

Dy punët artistike sjellin nostalgjinë e Pajtimit, dy piktura gjigante. Titulli ‘nostalgia’ për topografinë e Evropës Lindore është ndërtuar me shtresa letre të grisura, duke qëndruar në kontrast me pjesën ku janë vendosur.

Këtu mund të lexoni më shumë rreth artistit Pajtim Osmanaj.

Të ngjajshme