Arti antik shkëmbor mund të marrë statusin e Trashëgimisë Botërore (VIDEO)

15 Korrik, 2021 - 9:02 am

Petroglafët e Liqenit Onega dhe Petroglyphs të Detit të Bardhë po garojnë për statusin e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s.

Pothuajse 5 mijë vepra arti monumentale të jetës neolitike përshkojnë brigjet dhe ishujt e Karelias në Rusinë veri-perëndimore, me disa që datojnë 7,000 vjet më parë, raporton AP, / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme