Arti konceptual dhe ai tradicional vijnë përmes një ekspozite kolektive

6 Gusht, 2018 - 5:17 pm

Galeria e Fakultetit të Arteve organizon ekspozitë kolektive ndërmjet artit konceptual dhe atij tradicional, përcjellë KultPlus.

“EKSPO për mërgatë” është titulluar kjo ekspozitë e cila ka grumbulluar rreth vetës një numër të madh artistësh të artit pamor të cilët do të paraqesin punën e tyre sonte.

Artistët pjesëmarrës janë: Agron Mulliqi, Agnesa Muharremi, Avni Behluli, Agim Kryeziu, Besim Gashi, Bekim Korca, Bujar Jakupi, Bedri Haziraj, Bislim Elshani, Driton Kastrati, Eroll Murati, Esat Valla, Florie Bajraktari, Isuf Gallapeni, Klodian Valla, Merita Myderizi Maloku, Majlinda Kelmendi, Rifat Kasapolli, Sali Shkupolli, Shyqri Gjurkaj, Shahadin mejzini, Veton Gusia, XhevdetSpahija.

Ekspozita hapet sonte në ora 19:00. /KultPlus.com

Të ngjajshme