Artistët e rinj të Gjakovës promovojnë “Artin që i jep ngjyrë qytetit”

10 Nëntor, 2018 - 4:35 pm

Ministri i Kulturës, Kujtim Gashi bashkë me artistët e rinj nga Gjakova, kanë promovuar projektin “Arti që i jep ngjyrë qytetit”.

Gashi ka shkruar në Facebook se artistët, “me duart e arta”, kanë vizatuar murale të ndryshme duke krijuar pamje të mrekullueshme dhe atraktive, dhe kështu kanë ndryshuar pamjen e pahijshme të këtyre hapësirave.

“Do të vazhdojmë edhe më tutje të mbështesim projekte të tilla për ta nxitur edhe më shumë aktivizimin e kreativitetit dhe performancës artistike”, ka shkruar ministri Kujtim Gashi. /KultPlus.com


Të ngjajshme