Artisti Milot i ftuar në Museum ChoaYang në Beijing

14 Qershor, 2019 - 5:00 pm

Artisti italo- shqiptar Alfred Milot Mirashi bashkë me artistin italian Michele Stanzione, galeristin Fiorentin Niccolo Raugei,  të ftuar në Chaoyang Museum of Urban Planing, prezantojnë Italinë në këtë evenimet të madh në Beijing.

Në këtë ekspozitë internacionale,  përveç tyre ishte edhe artisti kinez Liu Ruowang dhe 15 artistë të tjerë nga disa vende të tjera të botes.

Në këtë ekspozitë,  përveç këtyre artistëve të rëndësishëm global,  ndodheshin të ftuar mbi 100 fëmijë të talentuar nga e gjithë Kina. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme