Artisti misterioz që kthen makthet në piktura (FOTO)

11 Shtator, 2018 - 12:30 pm

Gazetari i medias britanike “Vice” pasi kishte ndjekur blogun e një artisti mjaft interesant, vendosi të kontaktonte me të, në mënyrë që t’i merrte një intervistë.

Ndryshe nga shumica e artistëve, të cilët dëshirojnë të promovohen, piktori shfaqi një mungesë interesi për t’u takuar me gazetarin e për t’u bërë i njohur.

Megjithatë, ai pranoi t’iu përgjigjej disa pyetjeve në email.

Përgjigjet në fjalë rezultuan po aq misterioze sa vetë artisti.

Kur iu kërkua të tregonte diçka për veten, artisti u përgjigj: “Jam nga Rusia. Jam mashkull. Mosha ime është më e madhe se mesatarja.”

Pyetjes nëse kishte studiuar arte, ai iu përgjigj: “Jam ende analfabet, sidomos në art”.

Kur iu kërkua që të tregonte se çfarë shikonte kaq tërheqëse tek makabrja, piktori u shpreh se kuptimi që kishte ai për të ishte i ndryshëm nga ajo e njerëzve të tjerë.

Dhe pyetjes se nga i vijnë idetë për pikturat, iu dha përgjigja se “është histori e gjatë”.

Gjithçka që dihet për këtë artist të veçantë, është që ka një blog që quhet Vergvoktre.blogspot.com./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme