Artisti që do ta ndërtojë murin nga djathi

28 Mars, 2019 - 11:00 pm

Një artist i specializuar në veprat e bëra nga djathi tha se do të fillojë ndërtimin e një muri përgjatë kufirit Amerikë-Meksikë.

Cosimo Cavallaro tha se muri gjigant i djathit do të ndërtohet në Tecate të Kalifornisë, 45 metra nga kufiri i vërtetë në Tecate të Meksikës.

Ai po fillon me 200 blloqe të bëra nga djathi ‘cotija’, dhe se do i nevojiten 8.800 blloqe të tjera për të përfunduar vizionin e tij.

“Një mur i djathit është diçka që unë kam dashur të bëj për 20 vjet. Kur të arrini një pengesë ose një kufi, ju doni të zgjeroni më tej”, tha Cavallaro për HuffPost.

“Kërkesa e Trump më dha një kontekst për këtë, ndikimin emocional”.

Cavallaro do të përpiqet të kompletojë murin deri të enjten, ndërsa ndërtimin e ka nisur të hënën.

Të fundit

Të ngjajshme