Artistja që i kthen gjethet e rëna në art me qëndisje shumëngjyrëshe

20 Janar, 2022 - 11:00 am

Artistja braziliane Laura Dalla Vecchia, përdor natyrën si pikë qendrore të artit të saj.

Ajo merr atë që kanë për të ofruar pemët lokale, gjethet e tyre dhe i qëndis mbi to kafshët me ngjyra të ndryshme. Rezultatet janë mahnitëse dhe frymëzojnë një lidhje më të thellë me mjedisin që na rrethon.

Disa nga punimet e artistes Laura Dalla Vecchia./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme