Berisha e Dajci përgjatë muajt korrik me ekspozitë ne Tiranë

22 Qershor, 2021 - 11:13 pm

Ekspozita e Fadil Berishës dhe Ina Dajcit, “What I Saw”, do të zhvillohet përgjatë muajt korrik në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë, shkruan KultPlus.

“When I Saw” është një ekspozitë mbi talentin shqiptar dhe një manifestim kulturor.

Kjo ekspozitë do të mbahet përgjatë datave 10 korrik e deri më 20 korrik të këtij viti.

Të dy artistët, Berisha dhe Dajci, të shqetësuar për humbjen e potencialit të artit për të pasur një rol edukues në shoqëri, eksplorojnë mënyrat për të inkurajuar bashkëjetesën dinamike të aktiviteteve kulturore dhe për të gjeneruar përmes ndërhyrjeve të tyre, shkëmbim konstruktiv./ KultPlus.com

Të ngjajshme