Çmimi i ‘Meritës’ për dy artistet shqiptare në ekspozitën ndërkombëtare në Çeki

6 Qershor, 2018 - 5:00 pm

Artistet shqiptare kanë përfaqësuar Shqipërinë në ekspozitën ndërkombëtare të arteve të bukura në Lidice – Çeki, përcjellë KultPlus.

Dy artistet e reja, Adelajda Agushi, 15 vjeç dhe Ersi Pashollari, 12 vjeç përfaqësuan denjësisht Shqipërinë në edicionit të 46-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Fëmijëve të Arteve të Bukura, që u organizua në Lidice – Çeki, bën të ditur ambasada e Shqipërisë në Pragë.

Artisteve shqiptarë iu akordua Çmimi i `Meritës`./ata

Të ngjajshme