COVID-19, vizitë virtuale në Muzeun Etnografik të Beratit

22 Mars, 2020 - 11:00 pm

Në kushtet e jashtëzakonshme, të vetizolimit në shtëpi, që është përfshirë vendi, si masë mbrojtje kundër përhapjes së virusit COVID-19, ministrja e Kulturës Elva Margariti sugjeron që qytetarët dhe artdashësit të vizitojnë nga shtëpia, virtualisht, dy skica të realizuara nga turistët, pasi kanë vizituar Muzeun Etnografik në Berat.

“Këto dy skica janë realizuar nga turistët, pasi kanë vizituar Muzeun Etnografik në Berat.
Në pamundësi për ta vizituar ato fizikisht, gjatë këtyre ditëve, ju ftoj ta vizitojmë nga shtëpitë tona, virtualisht”, shprehet Margariti.


Të fundit

Të ngjajshme