Dhjetë foto që njerëzimi s’do t’i harrojë kurrë

4 Mars, 2021 - 11:18 pm

Që nga 1918-ta deri në 2021-ën kanë kaluar më shumë se 100 vite dhe nuk duken shumë krahasuar me historinë e pafundme të njerëzimit, por në një shekull kanë ndodhur kaq shumë ngjarje.

Disa me funde të lumtura, të tjera tragjike, por të gjitha janë aty për të na kujtuar të shkuarën dhe paraardhësit tanë.

Më poshtë do të shihni 10 foto të cilat personifikojnë fundin a fillimin e një epoke të re dhe na kujtojë si ka qenë jeta njëherë e një kohë.

1. 1918- Fundi i Luftës së Parë Botërore

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

2. 1921- Vajza e parë e shpallur Miss America

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

3. 1935- Shkrimtari i njohur Ernest Hemingway pasi kishte kapur një peshk ton.

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

4. 1951- Gratë duke u ndeshur në ring

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

5. 1961- Njeriu i parë në Hënë

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

6. 1967- Protesta për paqe ku të rinjtë u vunë përballë ushtarëve duke i dhuruar lule.

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

7.1974- Parada gay në Londër

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

8. 1980- Një përdoruese kompjuteri

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

9. 1981- Lady Diana Spencer, shpejt do të bëhej princesha e Wales-it.

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

10. 2018- Dasma e princ Harry-it dhe Meghan Markle-it! / KultPlus.com

10 foto që njerëzimi s’do t’i harrojë dot kurrë!

Të ngjajshme