Ekspozita e Zeni Ballazhit, Rosemarie Trockel dhe Grayson Perry me dy mijë vizitorë

1 Dhjetor, 2017 - 10:30 am

Galeria Kombëtare e Arteve në Natën e Bardhë ka hapë ekspozitën e Zeni Ballazhit “Pa titull”, ekspozitë kjo që ka mbledhur një numër të madh të vizitorëve, shkruan KultPlus.

Sipas një njoftimi të Galerisë Kombëtare të Arteve në Tiranë, këtë ekspozitë, sikurse edhe ekspozitat që kanë qenë më të hapuar të Rosemarie Trockel dhe Grayson Perry, janë vizituar nga 2 mijë vizitorë, që konsiderohet të jetë një numër i madh i vizitorëve brenda vetëm një periudhë kaq të shkurtë, dukë pas parasysh se “Nata e Bardhë”, është shënuar më 29 nëntor./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme