Ekspozita ‘Më i mirë është varri se sa mos me ditë’ hapet sot

18 Nëntor, 2021 - 9:56 am

Gjatë ditës së sotme, Fondi për të Drejtën Humanitare në Kosovë do të prezantojë ekspozitën “Më i mirë është varri se sa mos me ditë”, shkruan KultPlus.

Më i mirë ish varri sesa mos me ditë është një fragment marrë nga biseda me Kumrije Jahmurataj, një nga familjarët e shumtë që akoma sot presin më të dashurit e tyre.

Vizioni i Fondit për të Drejtën Humanitare Kosovë është për një shoqëri që ballafaqohet me të kaluarën dhe respektohen të drejtat e njeriut.

Me fillim nga ora 17:00 në Sallën a e Atelesë, Pallati i Rinisë dhe Sporteve do të hapet kjo ekspozitë. /KultPlus.com

Të ngjajshme