‘Embrace me Kosovo’, nëntë njerëz me nevoja të veçanta ju ftojnë në ekspozitë

18 Nëntor, 2019 - 6:26 pm

Nesër mbrëma, me 19 nëntor, në Prishtinë do të hapet një ekspozitë më e veçantë se tjerat.

Jetët e nëntë personave me aftësi e nevoja të veçanta vijnë përmes ekspozitë ‘Embrace Me – Kosovo’, e cila do të hapet në Europe House – Shtëpia e Evropës në kryeqytet.

Fotografja holandeze Karin Brongers sjellë në fotografi disa persona që kanë aftësi të veçantë, përditshmërinë e tyre dhe përballjen me një realitet që shpesh di të jetë më i rëndë, shkruan KultPlus.

Të gjitha personazhet kanë diçka të përbashkët, kanë dashuri, kanë dhimbje, kanë plot jetë e sfida brenda tyre.

Me pamjen dhe portretet e tyre, përmes fotografisë ata tregojnë se kanë çdo arsye për të qenë këtu dhe kanë të drejtën të jenë pjesë e shoqërisë e cila është e tyre po aq sa edhe çdokujt.

Ekspozita do të hapet në ora 19:00 dhe do të qëndrojë e hapur deri me 14 dhjetor. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme