Fatlum Meholli, artisti që shkëlqen në punimin e portreteve

24 Korrik, 2019 - 12:30 pm

Artisti i ri mitrovicas Fatlum Meholli ka arritur që përmes punimeve të tij artistike, ta gëzojë pëlqimin e masës.

Pasioni dhe dëshira e madhe që ka për artin figurativ, e ka shtyrë atë të punojë në mënyrë të vazhdueshme, duke arritur të përmirësohet gjithnjë e më shumë.

Përveç tjerash, punimi i portreteve mbetet zhanri i tij i preferuar. Kryesisht, ato i punon me thëngjill, lapsa grafik, si dhe me materiale të tjera në fleta të madhësive të ndryshme. Edhe pse ende i ri në moshë, portretet që i punon ai kanë arritur një nivel të lartë. Artisti 20-vjeçar ka marrë pjesë në disa ekspozita kolektive, ndërsa në plan e ka që pas një kohe ta realizojë ndonjë ekspozitë personale.

Përveç vizatimit të portreteve, ky artist ka prirje të mëdha edhe në pikturë dhe dizajn grafik, prej të cilave ka një numër të konsiderueshëm punimesh.

Meholli punon vizatime me porosi, ndërsa për audiencën herë pas herë shpërndanë portrete të figurave të ndryshme publike.

Mënyra më e mirë e ekspozimit të tyre mbeten rrjetet sociale, posaçërisht Instagrami dhe Facebooku.

KultPlus jua sjellë disa portrete të realizuara nga Fatlum Meholli. /KultPlus.com

“Rihanna”
“Paul McCartney”
“Leonardo DiCaprio”
“Megi”
“Mohamed Salah”
“Bradley Cooper”
“Audrey Hepburn”
“Jim Morrison”
” Jelena Noura “Gigi” Hadid”

Të fundit

Të ngjajshme