Festivali i Arkitekturës në Kosovë fillon më 15 shtator

10 Shtator, 2020 - 10:30 am

Festivali i Arkitekturës në Kosovë do të filloj edicionin e tij të ri me fillim nga data 15 shtator e deri me 15 tetor, shkruan KultPlus.

Këtë vit programi përmban 36 ligjërata të cilat 8 janë nga Future Architecture 2020 Creatives. Ligjëratat do të mbahen nga dita e martë e deri të premten, për çdo javë për 1 muaj duke filluar nga ora 18:30 dhe 19:30.

Ligjëruesit kryesorë (Keynote’s) këtë vit do jenë: Malkit Shoshan (Profesoreshë në Harvard GSD), Beatrice Galilee (Kuratore e Arkitekturës në MET NYC), Justin Garrett Moore (Drejtor i NYC Design Commission dhe professor në Columbia GSAPP), Carlo Ratti (Profesor në MIT School of Architecture & Plannig), Nadar Tehrani (Dekan i School of Architecture ne Cooper Union) si dhe Sir.David Chipperfield. 

Të gjitha prezantimet do të mbahen në platformën Zoom dhe do të transmetohen në Facebook, në faqen e Festivalit të Arkitekturës.

Në vegzën më poshtë mund ta gjeni programin e plotë të festivalit / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme