Folkan Shqip sjellë koleksionin e ri (FOTO)

7 Gusht, 2017 - 9:26 pm

Folkan Shqip, linja e veshjeve me simbole unike kombëtare-shqiptare, ka lansuar koleksionin e radhës ku edhe kësaj here dëshmon për kreativitetit dhe veçantinë që mbanë, shkruan KultPlus.

Përmes dizajneve të tyre, Folkan Shqip sjellë një gërshetim të traditës shqiptare dhe dizajnit bashkëkohor, duke dashur kështu që sa më shumë të promovohen simbolet e vendit tonë.

Ky koleksion është ndikuar nga trendet e fundit të modës por gjithmonë duke përfshirë simbolet tona të bukura kombëtare. Koleksionin e mbizotëron ngjyra e zezë, por nuk mungojnë edhe ngjyrat tjera si e kuqja, e hirit etj.

“Në këtë koleksion të radhës, përfshihen dizajne duke filluar nga Skënderbeu, stema me shqiponja, shqiponja në formatin heraldik, simbolet e lashte ilire etj. Përveç modeleve të zakonshme për herë të parë në Kosovë kemi realizuar edhe modelet DRI-FIT që janë modele për fitness por gjithherë me simbolet tona kombëtare”, ka thënë Donik Karaqi nga Folkan Shqip për KultPlus.

Karaqi ka treguar që qëllimi i tyre primar është që shqiptarët të ndihen krenar me kombin e tyre, dhe sa më shumë ti përdorin simbolet tona autentike shqiptare.

“Produktet e Folkan Shqip janë prodhim 100% shqiptar”, ka përfunduar Karaqi për KultPlus. / KultPlus.com
Të ngjajshme