Galeria e Arteve në Ferizaj ka hapur konkursin për Bienalin e katërt të Vizatimit

5 Shtator, 2019 - 9:30 am

Galeria e Arteve në Ferizaj ka hapur konkursin për Bienalin e katërt të Vizatimit, thuhet në postimin e tyre në Facebook. Ata kanë dhënë të gjitha detajet rreth të kushteve të aplikimit si dhe rreth procesit të përzgjedhjet.

Këtu keni postimin e tyre të plotë:

“KONKURS
Bienali i katërt i Vizatimit 2019

Galeria e Arteve Ferizaj në bashkëpunim me SHAF “Zef Kolombi” ka kënaqësinë të shpall të hapur Konkursin për Bienalin e katërt të Vizatimit.
Bienali ka karakter ndërkombëtar dhe të drejtë konkurimi kanë të gjithë artistët nga të gjitha vendet e Botës.

Kushtet e aplikimit:
• Punimet duhet të jenë vizatime në teknika të ndryshme; 
• Tema është e lirë dhe një autor mund të aplikoj me më shumë se një punim;
• Punimet duhet të dorëzohen pa kornizë;
• Dimensionet e punimit nuk janë të kufizuara.

Procesi i Aplikimit
Punimet mund të dorëzohen çdo ditë pune (e hënë – e premte) prej orës 09:00-15:00, në Galerinë e Arteve në Ferizaj.
Në punim nuk duhet të shënohet emri dhe mbiemri, apo inicialet e autorit sepse punimet do të kodifikohen nga organizatorët e Bienalit për të ruajtur transparencën në përzgjedhjen e vizatimeve.

Afati kohor:
Konkursi është i hapur nga data 04 Shtator deri më 10 Tetor 2019

Përzgjedhja e punimeve: 11 dhe 12 Tetor 2019
Vizatimet do t’i nënshtrohen vlerësimit dhe përzgjedhjes nga juria profesionale;
Tri punime do të shpërblehen me tri çmimet e Bienalit (I, II, III).

Tërheqja e punimeve të bëhet jo më larg se dy javë pas mbylljes së ekspozitës, dhe pas këtij afati kohor Galeria e Arteve nuk mban përgjegjësi për punimet. 
Nëse autorët nuk i tërheqin punimet e tyre brenda dy viteve, punimet do të bëhen pjesë e Fondit të Koleksionit ose Fondit të Shitjes të organizatorit të Bienalit.

Kontakt: +383 49 921 232 Email: [email protected]

Adresa /Address:
Rr. “Ramadan Rexhepi” Pn. Galeria e Arteve, 70 000 Ferizaj, Kosovë

Bienali është realizuar me mbështetje financiare nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve dhe Drejtoria e Kulturës Rinisë dhe Sportit – Ferizaj”. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme