Galeria e Ministrisë së Kulturës hap thirrjen për artistët

1 Tetor, 2019 - 11:30 amGaleria e Ministrisë së Kulturës ka hapur thirrjen për programin artistik të viti 2020, thuhet në njoftim, përcjellë KultPlus.com

Të drejtë konkurimi kanë krijuesit nga fusha e pikturës, skulpturës, dizajnit grafik, grafikës, instalacionit, fotografisë, videos, performancës dhe arkitekturës.

Aplikimet mund të jenë për ekspozita individuale dhe ekspozita kolektive kuratoriale.

KUSHTET:

1. Të drejtë konkurimi kanë të gjithë të cilët kanë ide / vepra të realizuara në këto fusha

2. Konkuruesit duhet të sjellin dhjetë (10) punime të shtypura me ngjyra, në formatin A4, me kualitet të lartë (minimum 600 x 800 dpi); apo video me kohëzgjatje prej maksimum 10 minuta, në format DVD.

3. Punimet duhet të jenë të realizuara viteve të fundit dhe të pa ekspozuara në GMK.

4. Biografia profesionale.

5. Konceptin e punimeve apo ekspozitës.

Të ngjajshme