Gjashtë vepra të Rrezeart Galicës në koleksionin e përhershëm në Nameseoul të Koresë së Jugut

8 Gusht, 2017 - 1:30 pm

Rrezeart Galica, i cili së fundi ka hapur një ekspozitë personale në Seul të Koresë së Jugut, po lë gjurmë me veprat e tij në këtë vend, pasi që, kjo ekspozitë po shkon përtej një ekspozite të rëndomtë, shkruan KultPlus.

Ai tashmë ka marrë njoftimin se gjashtë vepra nga ekspozita e tij, do të jenë pjesë e koleksionit dhe ekspozitës së përhershme pranë Qendrës së Artit të Universitetit Nameseoul të Koresë së Jugut.

Rrezeart Galica ka njoftuar se në këtë ekspozitë të përhershme do të qëndrojnë veprat: : EBOLA, EU Capital BOMB-ATTACK, EU Integration, FAST FOOD CAN KILL YOU, Gaza Massacre, ËE ARE ALL CHARLIE!/KultPlus.com

Të ngjajshme