займ на карту онлайн потребительский кредит

Hana Arapi vjen me ekspozitën e dytë personale

Prill 12, 2019 - 9:01 pm

Hana Arapi, një artiste e re në fushën e dizajnit grafik tashmë do të sjellë ekspozitën e dytë personale, shkruan KultPlus.

Përmes kësaj ekspozite Arapi prezanton një varg punimesh nga fusha e Dizajnit Grafik: Komunikim Vizual, Ilustrim dhe Animacionin. Ekspozita titullohet “Në Progres” dhe kuratore e saj është profesoresha Lyra Zajmi.

Ekspozit hapet jvën tjetër, më 17 prill duke filluar nga  ora 19:00. Hapja bëhet në hapësirën ekspozuese  “Hani i 2 Robertëve” në Prishtinë, Rruga Arkitekt Karl Gega nr.4.

Hana Arapi në prillin e vitit të kaluar ka prezantuar ekspozitën e parë personale me titull “n’4tën” në Hamami “Gazi Mehmet Pasha” në Prizren./ KultPlus.com

Të ngjajshme