Hana Zeqa, sot në Qendrën Informative dhe Kulturore të BE-së

18 Gusht, 2018 - 11:00 pm

Qendra Informative dhe Kulturore e BE-së në Prishtinë ju fton të flisni me kostumografen Hana Zeqa, më 20 gusht në orën 17.00.

Kostumografja Hana Zeqa, aktualisht është duke punuar projektin e saj të titulluar ‘Organic Extimorph’ – një projekt ndërdisiplinor dhe i bazuar në hulumtime që bashkon kostumet, dizajnin e ndërveprimit, kodimin krijues dhe artet interpretuese.

Duke përdorur veshje si mjet kryesor të shprehjes, ExtiMorph Organic shqyrton mundësitë e përfshirjes së teknologjisë së të ardhshmes në artet e interpretimit, duke mundësuar transformimin e rrobave dhe rritjen e ndërveprimit nëpërmjet teknikave të përdorura në Dizajnin e Modës dhe Kostumeve si dhe inxhinieri e teknologjisë së veshjeve.

Projekti mbështetet nga Programi i Kulturës për Ndryshim i financuar nga BE./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme