Hapet ekspozita e Arian Mavriqit në Ambasadën e Kosovës në Berlin

11 Qershor, 2024 - 4:42 pm

Në Ambasadën e Kosovës në Berlin është hapur ekspozita e fotografit Arian Mavriqi, duke shënuar fillimin e Javës së Kulturës së Kosovës dhe 25-vjetorin e çlirimit të Kosovës.

Ambasadori i Kosovës, Faruk Ajeti, theksoi rëndësinë e kësaj dite historike, duke nderuar të gjithë ata që kontribuuan drejt çlirimit, lirisë dhe pavarësisë së Kosovës.

Ndërsa, autori i fotografive, Arian Mavriqi foli rreth punës së tij dhe emocionet që japin fotografitë anekënd Kosovës.

Mavriqi u shprehu mirënjohës që fotografitë e tij po prezantohen edhe në Berlin para publikut gjerman dhe diasporës shqiptare.

Ekspozita “Flasim përmes fotografisë” prezantoi peizazhe të mrekullueshme të Kosovës, të cilat shpërfaqin dhe zbulojnë thesaret natyrore të Kosovës.

Ekspozita do të jetë të hapur për publikun deri më 12 qershor, nga ora 12:00-15:00 në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Berlin.

Të ngjajshme