займ на карту онлайн потребительский кредит

Historia e djaloshit që mbante vëllain e vdekur në shpinë dhe nuk i rrodhi asnjë pikë loti

22 Qershor, 2020 - 3:24 pm

Janë të shumta fotografitë që kanë bërë histori. Një e tillë është tejet e dhimbshme e ka preku mijëra njerëz.

Kultura në Japoni të mëson që të mos qash në publik sepse mund t’i shkaktosh pikëllim të tjerëve.

Kjo fotografi sjell historinë e një djaloshi i cili mban vëllain e tij të vdekur mbi shpinë (bomba atomike në Nagasaki). Aq shumë u mërzit derisa e dërgoi vëllain e tij për ta varrosur, dhe nuk i rrodhi asnjë pikë loti. Më pas gjakosi buzën, sepse e kafshonte për të ndaluar të qarën. / KultPlus.com

Të ngjajshme