“Interpretations” në KultPlus Caffe Gallery, sjell 12 vepra të artistëve të rinj

2 Gusht, 2021 - 11:18 am

12 punime do të prezantohen në ekspozitën “Interpretations” që do të hapet në KultPlus Caffe Gallery, punime këto që janë nga artistë të rinj, shkruan KultPlus.

“Interpretations” që vjen e kuruar nga Bora Kelmendi është është reflektim i një procesi pune krijues. Përbërje kryesore e këtij procesi është interpretimi dhe në një forme, narrative e njohurive të ditura tashmë apo të prezantuar së fundmi. Interpretimi, është produkt I narrativës personale, pasqyrim i lirë i momenteve, ndodhive, ideve jo materiale në tentativë për të kthyer në diçka materiale.

Ekspozita “Interpretations” vjen si rrjedhojë e projektit “Art dhe Artist te rinj”, projekt që është mbështetë nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve.

Ekspozita do të hapet më 4 gusht, në ora 19:00, dhe do të rri e hapur për disa ditë./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme