займ на карту онлайн потребительский кредит

Konkurs ndërkombëtar i fotografisë “Ngjyrat e Orthodhoksisë. Shqipëria”

Maj 14, 2019 - 4:22 pm

Të gjithëve ju që jeni të pasionuar pas fotografisë ju njoftojmë se Konkursi Ndërkombëtarë i Fotografisë “NGJYRAT E ORTHODHOKSISË. SHQIPËRIA” është hapur.

Konkursi organizohet nga Kisha Ortodhokse Autoqefale e Shqipërisë, portali OrthPhoto.net dhe Departamenti i Botimeve i Kishës Ortodhokse të Polonisë dhe ka si qëllim të paraqesë diversitetin dhe bukurinë e Orthodhoksisë në Shqipëri.

Konkursi do të kulmojë me botimin e një albumi artistik në katër gjuhë dhe me çeljen e një ekspozite në Shqipëri.

Ju ftojmë t’i bashkoheni konkursit të fotografisë, duke paraqitur deri në 6 fotografi për secilën nga kategoritë e mëposhtme:

1.Kisha (arkitekturë, afreske, kryqe, kisha në natyrë, peizazhe, etj.).

2. Njerëz (klerikëdhe laikë, portrete, etj.).

3. Reportazhe (ngjarje kishtare, pelegrinazhe, të kremte fetare).

4. Ringjallja e Kishës Orthodhokse në Shqipëri (kjo kategori fotografike synon të pasqyrojë udhëtimin e “Ringjalljes” së Kishës Orthodhokse në Shqipëri pas përmbysjes së regjimit ateist).

Konkurruesit duhet të dërgojnë fotografitë e tyre deri në datën 15 korrik 2019, në adresën elektronike: competition@orthphoto.net.

Pjesëmarrja në konkurs është pa pagesë.

Merrni pjesë në konkursin tonë të fotografisë dhe fitoni çmimet e mëposhtme:

Grand Prize: 600 €

Çmimi i parë për çdo kategori: 200 €

Çmimi i dytë për çdo kategori: 100 €

Çmimi i tretë për çdo kategori: 50 €

Çmimi i nderit: Një album fotografik nga botimet e partnerëve tanë. (Numri i çmimeve të nderit do të vendoset nga juria).

Për më tepër detaje rreth konkursit, rregullave dhe çmimeve, na vizitoni në adresën e mëposhtme: www.albania.orthphoto.net si dhe në faqen tonë në Facebook: Colours of Orthodoxy. Albania (@albaniacoloursoforthodoxy)

Afati i dorëzimit: 15 korrik 2019

Të ngjajshme