Kosova në Bienalen e Arkitekturës në Venedik

13 Janar, 2023 - 5:45 pm

Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, duke u bazuar në raportin e Jurisë vlerësuese dhe të Komisioneres së Pavionit të Kosovës, ka nënshkruar vendimin për ekipin e kuratoratëve që do të përfaqësojnë Kosovën në Bienalen e Arkitekturës në Venedik.

Kuratorët Poliksen Qorri-Dragaj dhe Hamdi Qorri do të prezantohen me projektin “RKS2 Transcendent Locality”.

Tema e sivjetme e ekspozitës, të cilën e ka përcaktuar Bienalja e Venedikut është “Laboratori i së ardhmes”./ KultPlus.com

Të ngjajshme