“The Legendary Dog” nga Alban Muja, sonte në Berlin

16 Shtator, 2017 - 5:12 pm

Artisti kosovar Alban Muja, sonte do të prezantohet në Berlin të Gjermanisë, shkruan KultPlus.

Ekspozita titullohet “The Legendary Dog”, ndërsa për kurator ka Boris Kostadinov.

LS43, Berlin, paraqet 3 filma nga artisti nga Kosova Alban Muja. Nga njëra anë, videot bazohen në fakte specifike që lidhen me kontekstin lokal në të cilin jeton dhe punon artisti. Nga ana tjetër, duke përdorur një ose një tjetër histori private, Alban Muja arrin ta vendosë këtë histori në një kontekst global të interpretimit.

Hapja e ekspozitës bëhet sonte në ora 20:00 në Lübecker Strasse 43, 10559 Berlin, Gjermani. / KultPlus.com

Të ngjajshme