Madame Tussauds sjell ekspozitën me figurat prej dylli të gjashtë aktorëve të paraqitur në rolet e James Bondit

28 Shtator, 2021 - 5:30 pm

Me rastin e lansimit të filmit të ri nga seria e James Bondit, të pagëzuar “No Time to Die”, muzeu Madame Tusseauds në Londër mblodhi në ekspozitë të gjashtë figurat nga dylli me dukje të aktorëve të cilët janë paraqitur me rolin e James Bondit.

Kjo ekspozitë do të jetë e përhershme.

Secila figurë u vesh me kostume. Figura nga dylli e aktorit Daniel Craid u vendos para figurave të tjera, si ato të: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton e Pierce Brosnan.

Personazhi origjinal i Bondit, figura e Konerit u stilizua sipas dukjes së tij në vitin 1963, në filmin “From Russia With Love”. Dukja e aktorit Moore u inspirua nga filmi i tij i vitit 1977, i pagëzuar “The Spy Who Loved Me”, figura e Dalon nga filmi i vitit 1989, “Licence to Kill” dhe e Brosnan u krijua në bazë të dukjes së tij në fllmin e vitit 1997, të pagëzuar “Tomorrow Never Dies”.

Të gjitha figurat e dyllit me dukje të Bondit u krijuan me matje të masave trupore të yjeve gjatë viteve.

Kjo ekspozitë në Londër do të hapet për publikun nga data 30 shtator.

Seria e 25-të e James Bondit, “No Time to Die”, premierë botërore do të shfaqet nga data 28 shtator 2021. Në Britani do të shfaqet nga data 30 shtator, e në SHBA nga data 8 tetor./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme