Mbështetur nga Zvicra, artistët do t’i japin pamje të re Shkupit

3 Prill, 2019 - 6:25 pm

Qyteti i Shkupit do të marrë një pamje të re, falë punës së dizajnerëve dhe arkitektëve të rinj.

Bëhet fjalë për transformimin e qytetit në një skenë alternative kulturore, përmes një projektit “Window Displays Week” të mbështetur nga Zvicra, shkruan albinfo.ch.

“Diçka interesante do të ndodhë në Shkup këtë vit. Dizajnerët e rinj të modës dhe arkitektët do të bashkojnë forcat për ta shndërruar qytetin në një skenë alternative kulturore, duke riformësuar dritaret në piktura modern. Ky projekt i mbështetur nga Zvicra ka nisur këtë fundjavë”, kanë njoftuar nga Ambasada e Zvicrës në Maqedoninë e Veriut.

Të ngjajshme