Mbrëmë në Prishtinë është hapur ekspozita “Long Distance Relationship”

13 Tetor, 2019 - 6:30 pm

Mbrëmë te Motrat është hapur ekspozita “Long Distance Relationship”, që vjen si rezultat i një bashkëpunimi në distancë mes artistëve nga Kosova dhe Zvicra, shkruan KultPlus.com

Artistët nga të dy vendeve si: Nastasia Meyrat, Gina Proenza, Driton Selmani dhe Anais Wenger, kanë bashkëpunuar për ta sjellur në jetë këtë ekspozitë.

Mes shumë mysafirësh, i pranishëm në hapjen e kësaj ekspozite ka qenë edhe Albin Kurti.

Ekspozita është kuruar nga Gabrielle Boder, Tadeo Kohan dhe Yll Rugova.

Të fundit

Të ngjajshme