Misioni i OSBE-së në Kosovë, thirrje për artistët në fushën e arteve pamore

17 Shtator, 2020 - 1:15 pm

Misioni i OSBE-së në Kosovë dhe alumnat e Akademisë së Dialogut po fillojnë projektin “Togetherness”, një fushatë në internet për të promovuar vlerat e bashkimit dhe mbështetjes, pavarësisht nga ndryshimet, dhe për të nxitur bashkëpunimin midis grave dhe burrave të rinj të interesuar në fushën e arteve pamore.

“Ne u bëjmë thirrje individëve krijues nga zonat e mbuluara nga Misioni i OSBE-së në Kosovë dhe Misioni i OSBE-së në Serbi që të paraqesin punën e tyre në temë nga një larmi mediash duke përfshirë: fotografinë, pikturën, videon, artin dixhital 2D dhe artin interaktiv. Dorëzimet do të bëhen pjesë e një ekspozite në internet nga Akademia e Dialogut dhe mbështetur nga DokuFest, me çmime të caktuara për tre veprat më të mira të artit”, thuhet në njoftim. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme