Murali në pëlhurë i Shuk Oranit në Hamburg të Gjermanisë

13 Qershor, 2022 - 9:30 am

Në “Ballindamm 17” në Hamburg të Gjermanisë, në një objekt të vjetër në shëtitoren pranë liqenit Alstar, Shuk Orani ka prezantuar një mural në pëlhurë, që ka një shtrirje prej 12 metrave, ka shkruar fairmontpost, përcjell KultPlus.

Ky objekt që është në rivitalizim dhe që konsiderohet si pasuri e paluajtshme e Hamburgut tashmë ka brenda vetës pëlhurën e Shuk Oranit, në një hapësirë kryesisht pa njerëz dhe në mure që së shpejti do të rinovohen. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme