Ndërtesa e re e drurit në Kanadë, një nga më të lartat

10 Prill, 2019 - 4:30 pm

Bogdan Newman Caranci kanë projektuar një ndërtesë të re të drurit në Toronto, që do të bëhet një nga më të lartat e Kanadasë.

E quajtur “77 Wade Avenue”, projekti është duke u zhvilluar nga Next Property Group dhe do të përfshijë 150 mijë metra katrorë në 8 kate. Pas projektit” T3 Bayside” të 3XN që do të rritet deri në 42 metra lartësi, ndërtesa për zyra nga Bogdan Newman Caranci do të jenë ndër më e larta moderne e drurit në masë. Dizajni feston përdorimin e ndërtimit në masë të drurit brenda arkitekturës gjithnjë në zhvillim të Kanadasë.

Siç thonë arkitektët, qëllimi kryesor i projektimit ishte të përdorin materialet e kundërta për të rritur ngrohtësinë e brendshme të një strukture të drurit, e përbërë nga betoni dhe çeliku. “77 Wade” optimizon përdorimin e një sistemi strukturor hibrid të drurit në masë për të arritur shtrirje të ngjashme me projektet tradicionale të betonit dhe të çelikut. / KultPlus.com

Të ngjajshme