Një portret nga Gazmend Freitag për Çun Lajçin (FOTO)

23 Nëntor, 2017 - 6:05 pm

Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag vazhdon të shprehë ndjesinë shpirtërore të autorit ambicioz.

Emri i tij ka mbi një dekadë që udhëton nëpër botë nëpërmjet tablosh befasues, ku problemet e mprehta sociale që e shqetësojnë dhe e privojnë sot botën njerezore, kanë gjetur te peneli i piktorit bisturinë e së vërtetës së dhimbshme.

Së fundi ai ka pikturuar edhe portretin e aktorit të njohur shqiptar Çun Lajçi.

Lajçi mbetet ndër personazhet kryesore të kulturës shqiptare. Së fundmi ai pati një tragjedi familjare, e cila ka bërë që qytetarët dhe artdashësit ta kthehin kokën kah ai dhe ta shohin edhe njëherë shpirtin e tij njerëzor e artistik, për ta ngushëlluar atë. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme