Pamje fantastike të komunitetit që jeton në rrugën e trenit

4 Nëntor, 2018 - 6:30 pm

Në qytetin e vjetër të Hanoit, në një shëtitje të shkurtër nga Liqeni Hoan Kiem, është një rrugë ndryshe nga çdo tjetër që do të shihni ndonjëherë.

Shumica e njerëzve i referohen asaj thjesht si Rruga e Trenit. Për himanët që jetojnë përgjatë kësaj pjese, ajo është shtëpia e tyre. Vendi ku fëmijët luajnë, lavanderi varet.

Ky komunitet vjen nga Vietnami dhe bëjnë një jetë normale, por në një vend të çuditshëm, aq edhe të rrezikshëm.

Një shëtitje e paharruar ku aroma e shijshme del nga dritaret e kuzhinës, ndërsa smogu varet në ajër dhe lë një shije të thatë në gjuhën tuaj. Rruga e trenit është po ashtu si shumë rrugë të tjera të ngjashme në të gjithë Vietnamin.

Të fundit

Të ngjajshme