Parku i skulpturave “too big to fail” në Brünig pranë Naturfreundehaus

16 Gusht, 2021 - 4:05 pm

Për të treguar dhe demonstruar se arti është i rëndësishëm për sistemin dhe se nuk mund të luhet thjesht me të, Die Diebe, Bujar Berisha, Shuk Orani dhe Lili Vanilly po krijojnë një park skulpturash “Too big to fail” në Brünig pranë Naturfreundehaus.

Skulpturat e para priten në fillim të vitit 2022.

Goditja fillestare është bërë dhe përgatitjet tashmë kanë filluar. Dru, gurë, metale dhe materiale të tjera janë në dispozicion. Është gdhendur, shpuar, çekiçuar dhe gdhendur druri./KultPlus.com/

Të fundit

Të ngjajshme