Piktura në shitje, paratë e mbledhura për shërimin e Bekim Lumit

26 Shkurt, 2018 - 3:25 pm

22 vepra janë prezantuar nga Liridon Gashi në rrjetin social facebook dhe çmimet e këtyre pikturave nisin prej 100 deri në 300 euro. Dhe po sipas njoftimit të Gashit, tashmë janë shitur katër vepra.

Regjisori Bekim Lumi është duke u përballë me një sëmundje të rëndë dhe thirrjet për të ndihmuar financiarisht regjisorin Lumi, tashmë janë shpërndarë nëpër rrjete sociale, shkruan KultPlus.

Dhe kësaj iniciative i është bashkuar edhe artisti Liridon Gashi, i cili veprat e tij i ka nxjerrë në shitje, që shuma e mbledhur nga këto punime ti dërgohet regjisorit Lumi.

22 vepra janë prezantuar nga Liridon Gashi në rrjetin social facebook dhe çmimet e këtyre pikturave nisin prej 100 deri në 300 euro. Dhe po sipas njoftimit të Gashit, tashmë janë shitur katër vepra, dhe pritet që të ketë edhe më tej blerës potencial që me shumën e mbledhur të ndihmohet Lumi.

Për më shumë mund të përcillni faqen e Liridon Gashit dhe këto punime të bëhen pjesë e koleksioneve të juaja./KultPlus.com

Të ngjajshme