Publikohen veprat artistike të kampanjës “Imagine Kosovo”

10 Shtator, 2019 - 2:45 pm

Kampanja “Imagine Kosovo” e inicuar dhe e përkrahur nga USAIDI në Kosovë, është mbyllur dje me ç’rast janë publikuar punimet e ndryshme artistike të pjesëmarrësve në këtë ngjarje, shkruan KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme