Rene Rexhepi dëshiron të lidhë njerëzit me natyrën

12 Korrik, 2017 - 1:39 pm

“Noma” është restaurant i cili për herë të parë është themeluar nga René Rexhepi, në Kopenhagë, Danimarkë, në vitin 2004, ndërsa tani “Noma” ka në vende të ndryshme të botës. / KultPlus.com

Kjo lidhje e njerëzve me natyrën tentohet të bëhet përmes aplikacionit për mobil “Wild Food”, i cili shpjegon se si lexohet natyra dhe si të zbulohen dhe zhvillohen aftësitë në kuzhinë.
“Nëse njerëzit e shohin se sa shumë varen nga natyra dhe nëse ata rriten duke e dashur atë, atëherë ata do të luftojnë për t’u kujdesur për të”, ka thënë Rene Rexhepi.

“Noma” është restaurant i cili për herë të parë është themeluar nga René Rexhepi, në Kopenhagë, Danimarkë, në vitin 2004, ndërsa tani “Noma” ka në vende të ndryshme të botës. / KultPlus.com

Të ngjajshme