Rron Qena me ekspozitë personale (FOTO)

15 Nëntor, 2017 - 2:14 pm

Veprat e tij konsiderohen shumë të veçanta dhe pikërisht magjia e tyre është rrumbullakuar në një ekspozitë personale të artistit Rron Qena, shkruan KultPlus.

Qena do të prezantohet me ekspozitë në Galerinë Monet në Prishtinë, dhe datat për këtë ekspozitë janë rezervuar prej 21 nëntorit kur është edhe hapja dhe veprat e tij mund të shihen deri më 4 dhjetor. Kjo ekspozitë është titulluar “Fading”/KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme