“Rruza t’zemrës”, ekspozita shitëse nga viktimat e mundshme të trafikimit prezantohet nesër

26 Shtator, 2019 - 12:45 pm

Qendra për Art dhe Komunitete – Artpolis, me qëllim të mbledhjes së fondeve, organizon ekspozitën shitëse “Rruza t’zemrës”, përcjellë KultPlus.

Aksesorë të ndryshëm, të punuar me dashuri dhe energji shumë të mirë nga  viktima të mundshme të trafikimit, nën mentorimin e artistes Njomëza Luci, do të prezantohen të premten, më datë 27 shtator tek Menza Ramiz Sadiku, në orën 13:00 – 15:00.

Fondet e mbledhura nga shitja e produkteve punëdore, do t’iu dedikohen grave që i kanë punuar këto aksesorë.

Pije, ushqim, muzikë, shoqëri do të jenë pjesë e ekspozitës. “Ejani dhe merrni pak dashuri me vete”, thuhet në komunikatë.

 Projekti “Fuqizimi Socio-Ekonomik dhe Psikosocial i Viktimave të Trafikimit dhe Viktimave të Mundshme të Trafikimit” financohet nga projekti i BE “Lëvizja Përpara: Promovimi i Efikasitetit dhe Efektivitetit më të Madh në Luftë Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore.” Projekt i zbatuar nga konzorciumi i udhëhequr nga Family and Childcare Centre (KMOP). / KultPlus.com

Të ngjajshme