Shpallen 10 fotot finaliste të konkursit “Bujqësia dhe Turizmi”

7 Korrik, 2020 - 12:00 pm

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, (MBZHR) publikoi sot 10 fotografitë finaliste nga 117 pjesëmarrëse, në edicionin e dytë të konkursit fotografik “Bujqësia dhe turizmi”, organizuar nga programi “Zhvillimi i Qëndrueshëm Rural” (SRD), në bashkëpunim me FUJIFILM Albania.

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ftoi publikun për të zgjedhur së bashku fituesit. Këta të fundit do të vlerësohen  50% nga vota e qytetarëve dhe 50% nga vota e jurisë.V

otat e publikut duhet të jepen brenda datës 12 korrik.Ndërkohë 107 fotografitë e tjera pjesëmarrëse në konkurs, do të jenë pjesë e një ekspozite që hapet së shpejti në Tiranë. /atsh/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme