Shpend Ahmetit nuk i mbeti hatri që u hoq Flamuri Kombëtar te Rrethi

27 Janar, 2018 - 1:53 pm

Artisti Driton Selmani, sot ka ndërruar flamurin kombëtar i cili gjendet në rrethin kryesor në hyrje të Prishtinës, me një flamur të “Offside-it”.

Pati reagime të shumta madje në vendin e ngjarjes kishte dalë edhe policia dhe inspekcioni.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, me të kuptuar edhe arsyen e vendosjes së këtij flamuri, tha se i vjen mirë që për problemet në vend një artist e tha në këtë mënyrë.

Ai thotë se flamuri kombëtar u zëvendësua me flamurin i cili përdoret në futboll për simbolizimin e ‘pozitës jashtë loje’ ose ‘ofsajd’.

Postimi i Ahmetit:

Sot në mëngjes më lajmëruan se flamuri kombëtar te rrethi është larguar nga persona të panjohur dhe është vendosur një flamur tjetër i offside-it.

Pas daljes së inspekcionit në vend të ngjarjes është kuptuar edhe kompania e më vonë edhe qëllimi. Kjo ishte një protestë artistike e artistit Driton Semani. Më vonë e gjeta edhe shpjegimin që po e bashkangjes këtu.

Flamuri do të kthehet, por më duhet të them që disi më vjen mirë që një gjë e tille është thënë edhe në këtë mënyrë. Mora dhjetëra mesazhe nga njerëz të ndryshëm, të shqetësuar të cilët tani do ta dëgjojnë një qendrim të një artisti.

Offside!!!

Të fundit

Të ngjajshme